Day report [collapse]

8-mrt:
Motor gefixed. Bij de Suzuki dealer om de hoek kon gelukkig de accu vervangen worden. Dit lijkt het probleem te zijn, want hij laad wel gewoon wanneer het gas er op zit.
De rit vanuit Napier is een beetje wisselend. Aan de ene kant zitten er een paar fraaie stukjes bergweg in, aan de andere kant ook bijna 100 km rechte weg over een grote platte vlakte.
Onderweg gestopt bij Mt. Bruce, waar ze een ruime collectie aan authentieke dieren hebben zitten, waaronder een jonge Kiwi, welke getoond wordt door de dierenverzorger. Ze moeten hem namelijk elke dag voeren en bloed tappen, en daarom wordt hij het hok in en uit gehaald. Grappig beestje. Voeren van de Kaka's is ook leuk, deze papagaai-achtigen zijn echt lekker brutaal.
Hotel in Wellington is echt vergane glorie. Het staat te koop, en het lijkt er op dat de huidige eigenaar er geen cent meer aan wil uitgeven. Shuttle van en naar de luchthaven is 'in onderhoud', de keuken is ook 'in onderhoud' en de lift is bijna twee jaar niet meer gecontroleerd.
March 2011
Get free Picasa templates here